woensdag 30 maart 2016

Sale-A-Bration Goodbye

Stampin' Up! bestellen 31 maart

En de allerlaatste kans op een GRATIS kado gaat in. Morgenochtend om 9.30 uur begin ik aan mijn allerlaatste SALE-A-BRATION bestelling voor dit jaar.
Wat zou je misschien nog missen? Nou, deze gave set met de Tandem fiets erin, Pedal Pusher? Heb je die al?


De sentimenten op beide kaarten komen uit de set Beautiful Ride, die combineren geweldig met de Pedal Pusher! Het koppeltje en de hartjes hieronder komen ook uit de Beautiful Ride set. 


Het papier op de achtergrond komt uit het GRATIS Sale-A-Bration kado Perfectly Artistic. Geweldig mooi pak DSP hoor.

Dus nog een allerlaatste SALE-A-BRATION wens? Zorg dat je lijstje morgenochtend, liefst voor 9.30 uur bij mij binnen is. Natuurlijk ben ik nog wel even bezig met de laatste bestelling. Ik kijk uit naar de laatste lijstjes!

Bedankt voor een geweldige Sale-A-Bration samen en tot volgend jaar.

Groetjes
Miranda Mols


dinsdag 29 maart 2016

Ice Cream

Stampin' Up! bestellen 29 maart

Nog maar 3 dagen tot het einde van Sale-A-Bration. De laatste kans om jouw Gratis Kado uit te kiezen. Hier het ijsje uit de Honeycomb Happiness set, waarin ook dat leuke  kuikentje en de ballon zit.


Het ijsje is 2x gestempeld en het bolletje uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. En gekleurd met een blenderpen. Op de achtergrond het mooie Birthday Bouquet DSP. De zijkant is gedaan met de Rotary Trimmervoor een speels efect.

Maak je laatste lijstje en geef het door vóór 31 maart 9.30 uur.

Groetjes
Miranda Mols

zondag 27 maart 2016

Happy Easter!

Stampin' Up! bestellen 31 maart

Vrolijk Pasen allemaal!


1ste Paasdag, voor ons de dag waarop de Paashaas onze tuin een bezoekje brengt. De kinderen gaan naar eieren op zoek en er ligt altijd een klein cadeautje bij. En nu maakt mijn man de paaslunch klaar. Allerlei soorten gekke "friet" zoals kreukelfriet, twisters en meer en daarbij lekkere mini snacks. 

Ook nemen we over 5 dagen afscheid van Sale-A-Bration 2016. Een succesvolle SAB voor mij, met heel veel kadootjes voor jullie. En om jullie te herinneren aan die laatste kans om SAB cadeaus te bemachtigen, zal ik 5 dagen lang iedere dag nog een kaart laten zien waarop ik een GRATIS SAB product gebruik. 
Zorgen jullie dat 31 maart om 9.30uur de laatste wensen bij mij binnen zijn?Groetjes
Miranda Mols
dinsdag 22 maart 2016

Beleaf

Stampin' Up! bestellen 31 maart

Vandaag staan we stil bij wederom vreselijke aanslagen, deze keer in Brussel. Het rommelt er al een hele tijd, dus de vraag was niet meer of, maar waar en wanneer het zou gebeuren. Die dag kwam vandaag. Ongelofelijk dat er mensen bestaan, die dit kunnen en willen doen. Waarom willen we elkaar zo nodig pijn doen? Wanneer komt de dag dat we vreedzaam met elkaar kunnen leven. Gewoon kunnen praten met elkaar en van elkaar kunnen leren? Ik weet het niet, maar ik blijf erin geloven dat die dag ooit komt.

En daarom...dit kaartje. Met een mooie woordspeling.


Laten we blijven geloven in het goed en in elkaar. 
Dat moeten we toch kunnen?

Miranda Mols

dinsdag 15 maart 2016

Congrats

Stampin' Up! bestellen 29 maartGisteren was onze Dano jarig. Alweer 5 jaar is ie geworden. Zoals altijd doe ik alles op het laatste moment. Taart bestellen, net op tijd. Opa's en oma's uitnodigen, net op tijd... (vergeet 1 oma hem dan toch nog!) Zondag lekker veel taart gegeten (kilo extra erbij) en maandag me de sloffen onder mijn kont uitgelopen om te zorgen dat ik om half twaalf kon trakteren. Maar ik presteer prima met korte deadlines want alles is weer gelukt.
Op school was het een feestje! Ik serveerde friet (cake) met mayonaise (slagroom) en een bekertje slagroom. Thuis konden ze verder vieren met de bellenblaas. De kinderen vonden het geweldig! Niet zingen, uitdelen en wegwezen, nee een heus feest van dik een half uur. Zo wilde Dano het graag, dat vroeg hij. Hetzelfde als op het KDV waar hij vorig jaar weg ging. Dat ie het nog weet! Gelukkig was de juf voor een keer akkoord.


Een kaartje....tja....ik knutsel al even niet meer. Het lukt gewoon even niet. Komt wel weer. Te druk in mijn hoofd denk ik. Mijn man plande vakantie en werd toen ziek. Het ene virus na het andere. Dus et werd een lange vakantie. En hij is nog altijd niet beter. Hij is inmiddels al 8 weken thuis. Dan onze pup.Heerlijk om beneden met hem bezig te zijn, de zolder lonkt dan ook minder.... Komt allemaal wel weer.


Deze kaartjes maakte ik dus al een tijd geleden. Deze met een mask en een stempel, goed voor een man vond ik.

Nog 16 dagen tot het einde van Sale-A-Bration!! Heb jij alle SAB cadeautjes die je wilde al?

Fijne dag!

Groetjes
Miranda Molswoensdag 9 maart 2016

For You...

Stampin Up! bestellen 15 maart

Een kaart die is geïnspireerd op een kaart van Pinterest. Geen idee meer waar ik deze zag. Maar ik vond hem zo mooi. Ik heb ander papier gebuikt en een ander schudstukje. Vol met zilveren sterren. Deze kaart maakte ik voor Eva, het dochtertje van mijn teammaatje Judith. Zij vond de kuikentjes zo leuk, maar mama geloof ik niet zo. Dus stuurde ik haar wat afdrukjes en een kaartje. Ik scoorde natuurlijk weer punten! Hihihi.


Vind jij dit kuikentje wel leuk? Je kunt het GRATIS krijgen bij je bestelling van minimaal €60. Nog maar 22 dagen trouwens want dan is de Sale-A-Bration actie weer voorbij...

Groetjes
Miranda Mols

donderdag 3 maart 2016

Oh, What Fun...

Stampin' Up! bestellen 15 maart

Hier is onze kleine pupsel weer. We mogen na 3 weken zeggen dat hij volledig zindelijk is. Hoera! Vannacht voor de eerste keer in de bench beneden (hij sliep naast ons bed in een doos, met kussen) en vanochtend om 7 uur toen hij ons hoorde wilde hij toch ook wel eens even naar buiten. Zalig.


En hier is Monster & Co samen op de foto. Als de postbode komt, blaffen ze al met zijn tweeën. Ons alarmsysteem heeft duidelijk een upgrade gehad naar 2.0, hihi. 52 Weeks to Christmas draait gewoon door. Ik heb nog geen zin gehad in een kerstkaart hoor. Maar ik vond er nog wat die ik nog niet liet zien. De meeste producten zijn ook al niet meer verkrijgbaar, maar ik vind deze kaarten te leuk om niet te laten zien. 


Wat nog wel verkrijgbaar is (buiten het sentiment uit Oh, What Fun), is de Stella Winks Glitter pen. Lekker overal gecontroleerd glitter smeren. ik heb geprobeerd om het vast te leggen op foto. Je smeert het lekker overal op. Op houten embellies geeft dat een hele gave look.En dan was ik echt gek op die hertjes natuurlijk. Ik dacht dat het wel leuk was om een letter om zijn nek te doen.En dan die leuke set met de heuvels. Zo jammer dat deze er al weer uit is. Een One Layer kaart in 2 kleuren. Altijd leuk om te maken.


Ik vond het vorig jaar wel fijn om mijn kerstkaarten voorraad na Sinterklaas af te hebben, zodat ik geen stress had en alles op tijd kon weg sturen. Maar ik heb me tot nu nog niet kunnen bewegen om er weer te maken. En o jee, we zitten alweer in maart! Begon jij alweer aan een kerstkaart?

Groetjes
Miranda Mols