maandag 29 juni 2015

With Sympathy

Stampin' Up! bestellen 6 juli ~ 9 juli workshop ~ 11 juli Sale ~ juli Actie Wie Jarig Is...


Het blijven de minst leuke kaartjes om te maken. Toch zijn er gelukkig stempels waarmee je in 1 druk een mooi sereen exemplaar kan maken. Zo'n kaartje kan toch troost geven aan de ontvanger of deze weet op zijn minst dat er aan hem/haar gedacht is. De verhalen achter zo'n kaartje zijn meestal verdrietig of akelig. Deze week hoorden we van een demonstratrice die overleden is. Een hartstilstand in de bloei van haar leven, gereanimeerd, kwam echter niet meer bij en dan een week later vreselijk nieuws krijgen dat je vrouw toch overleden is en jou een een klein mannetje voorgoed achter laat. Dan moet je toch een brok weg slikken hoor. Of de demonstratrice die ook afgelopen week stierf tijdens haar andere grote hobby, duiken. En zo zal ieder rouwkaartje zijn eigen verdrietige verhaal vertellen. Daarom zullen we ze blijven maken om zo even stil te staan bij het leed van een ander en hopen we de ontvanger een heel klein stukje troost te bieden.  


Met de juiste kleuren kun je ook een mooi rouwkaartje maken.


Zwart, wit en bruintinten doen het natuurlijk ook altijd goed. Beiden met de set Hopefull Thoughts.

En nu... op naar zolder... ik heb maak een uurtje vrij!!

Geniet van de zon (of niet natuurlijk...)

Miranda Mols
zaterdag 27 juni 2015

Hello Kitten

Stampin' Up! bestellen 29 juni ~ Garage Sale zaterdag 4 juli in Oosterbeek ~ Workshop 9 juli

Het zat er al een tijd aan te komen. De kat van de buren was al heel oud en toen hij werd ziek en stierf. Ondanks dat ze het zagen aankomen, was hun verdriet er niet minder om. En hun andere kat was zijn huisgenoot kwijt. Dus besloten ze om er een nieuwe huisgenoot bij te nemen. Nu heeft hun Kasper een vriendinnetje. Ik geloof dat hij het niet helemaal geweldig vind, want ze is heel druk en heel speels. En hij slaapt graag. We wilden even gaan kennis maken met de nieuwe huisgenoot en aangezien onze Dano gek is op jonge dieren, stond hij te springen om mee te geen. En dan moet je natuurlijk een kaartje meenemen. Nou heb ik geen katten stempels, want ik ben een hondenmens. Dus moest ik wat anders verzinnen. Want het moest toch echt wat met een poes zijn. Handig dat Pinterest! Met ponsen kun je ook best een poes maken, zo bleek.


Nadat ik eindelijk de kaart had bedacht en gemaakt. Konden we op kraamvisite. Wat een klein poesje. Nu hebben de buren geen kleine kinderen meer, dus het poesje vond Dano wel heel spannend. Maar toen ze ontdekte dat ze met Dano wel heel veel en heel leuk kon spelen waren ze de dikste vriendjes. Dus heb ik samen met de buurvrouw zitten genieten van de kattensprongetjes en de uithalen en de salto's. Te schattig en je kunt ernaar blijven kijken. Een uur later was de poes wel uitgespeeld. Wij uitgekletst en toen gingen we weer huiswaarts. De kaart werd met erg gewaardeerd, dus missie geslaagd.

GARAGE SALE
Zien we jou 4 juli vanaf 10.30 uur op de Garage Sale in Oosterbeek?

WORKSHOP
En voor degene die zin hebben in een liefdevolle techniek, donderdag 9 juli geef ik een workshop thuis. 

Voor meer info zie de Utopia Evenement pagina.

Groetjes
Miranda Mols


dinsdag 23 juni 2015

Stampin' Up! For The New Two....

Stampin' Up! bestellen 29 juni

Eigenlijk had ik weer van alles gepland om te doen vandaag. Maar toen kwam mijn vriendin met de vraag of ik een uurtje mee ging sporten. Daar hoefde ik niet over na te denken. Ik ging mee. Ze was helemaal in shock geloof ik, ik die ja zei tegen echte sport. Nou kom op zeg, beetje hard werken af en toe moet ik toch ook kunnen. Vast gezellig. En ik moest toch wat calorieën kwijt. Natuurlijk vergat ik weer wat....mijn sportschoenen (niet onbelangrijk) en mijn fles water (nou ook die is belangrijk). Blij dat ik mijn gewone gympies aanhad en flesjes water gewoon in de sportschool te koop zijn. Dus ik hoefde niet terug naar huis. "Burn" heette ons uurtje sporten en geloof me ik stond serieus in de fik, maar mijn calorieën ook! En dat was blijkbaar de bedoeling. Ik heb nog nooit zo hard gezweet. Dat is toch iets harder werken dan Sh'Bam. Maar het was wel leuk. Na afloop hebben we gedoucht (dat was wel nodig) en nog lekker geluncht. Een heel gezond bruin broodje met pitjes, verse tonijn en rucola, hmmmm. Was toch even genieten. Vooral van ons toetje... ieder een helft van een heerlijk aardbei gebakje. Om de calorieën aan te vullen, hahaha. Nu zit ik weer achter mijn pc. Als ik opsta voel ik spieren waarvan ik niet wist dat ik ze had. Dus af en toe dwing ik mezelf om op te staan en niet te stijf te worden... Ik hoop dat ik morgen niet breek....

En toen zag ik een leuke uitdaging bij Dutch Card Lovers.... Maak een kaart met bijpassende envelop.

Dutch Card Lovers: Kaart + envelop
Cards & Scrap: Negative space

Dat kan ik wel. Doe ik eigenlijk te weinig, maar die envelop wordt toch altijd weg gegooid denk ik dan en dan doe ik het toch weer niet. Maar nu dus een keer wel. 
Een stansje in het midden. En eromheen en op de envelop stempels uit For the New Two.
Ik ben er zelf helemaal weg van.

Zo nu weer even een rondje lopen, auw, tot later!

Miranda Mols

ACTIE
PS... Laatste kans op dat mooie startpakket met tot wel €300 aan Stampin' Up! producten voor maar €129. Twijfel niet meer te lang, het aanbod duurt nog tot 30 juni!zondag 21 juni 2015

Fijne Vaderdag!

Stampin' Up! bestellen 22 juni ~ workshop juli

Gisteren de beurs gedraaid in Landgraaf. Het was een succes! Niet omdat het afgeladen vol was, maar omdat ik maar liefst 6 stempelende mensen heb ontmoet die Stampin' Up! nog niet kenden! Daarom geef ik in juli een workshop bij mij thuis en hoop dat ze komen. Ik heb ze in ieder geval persoonlijk uitgenodigd. 

Mijn man bracht gisteren om 11.00 uur de kinderen een uurtje naar mijn moeder. Die nam de kinderen mee naar Fun Valley in Maastricht. Dat uurtje werden heel veel uurtjes. Ze bleken het samen erg naar naar hun zin te hebben. Om 18 uur zijn we ze gaan ophalen. Eenmaal thuis waren ze nog steeds lief aan het spelen en ze raakten niet uitgepraat over hun dag met oma Nell en opa Ton en het werd later en later. Met het oog op een mogelijk uurtje langer uitslapen liet ik het maar gaan... En het lukte! Om 8 uur werd de eerste wakker...aaaaaa, da's lekker! Vlug volgde de oudste want het is Vaderdag. Papa werd verwend met kusjes en knuffels en gedichtjes en kadootjes. Hmmm, luie dag voor papa, want die hoeft niks te doen. Maar dat betekent dat hij ook niet hoeft te koken en ik...ik heb er geen zin in op zondag... Dus kreeg papa een kaartje...

Geïnspireerd op dit kaartje van Janet

Met daarin een leuk gedichtje en de mededeling dat we naar de Griek gaan. Helaas had hij me meteen door....Dan hoef je niet te koken zeker... hahahaha. Slim plan toch!
Ik heb hier het Epic Day Alphabet gecombineerd met een tekst uit And Many More

Vandaag wens ik alle vaders een fijne vaderdag!


Hier dezelfde tekst uit And Many More, maar nu gecombineerd met Friendly Wishes

Groetjes
Miranda Mols

woensdag 17 juni 2015

Masculin Treat Bag

Hobbyfestival Landgraaf 20 juni ~ Stampin' Up! bestellen 22 juni 

Ik kreeg een kortingsbon van €10 om het online winkelen bij Albert Heijn te ontdekken. Want dat is nu ook bij ons in de buurt. Hoe lang ik niet gewenst heb dat dat eens kon. Want iedere week boodschappen....zucht... In de winkelkar, uit de winkelkar, weer terug in de winkelkar. In de auto, uit de auto, in de kast. Ieder product heb je minstens 4x in je handen! Maar vandaag heb ik ah.nl ontdekt. Producten opzoeken, klik, bonusaanbiedingen bekijken, klik klik klik klik en met 10 minuten was ik klaar en mijn winkelwagen vol. En ik heb niet 1 product in mijn handen gehad. Ik voelde me een beetje een snob. Hihihi... iemand anders doet nu de boodschappen voor me, levert ze af op mijn aanrecht en dan ruim ik ze alleen nog in. Geen rit naar de supermarkt, geen lege vakken, geen zware kratten tillen, geen producten in en uitladen, geen rijen bij de kassa. Zalig! Okee, moest ik wel nog naar de Jumbo voor hun huismerk ranja en bleek daar lekker fruit (dat wil ik toch graag zien) in de aanbieding en ik moest ook nog naar de Aldi want daar hebben ook wat dingen die we alleen daar lekker vinden. En moest ik ook nog naar de Lidl voor mijn favoriete zakken nootjes. En kwam ik alsnog nog met 2 halfvolle kratten thuis, maar hee, de grote boodschappen die worden morgen thuis afgeleverd. Tijdswinst een uur. En dat voor €4,95 (bezorgkosten). Ik teken ervoor.

Ik heb nog een Treat Bag voor jullie. Deze heb ik ook laten zien tijdens mijn presentiatie op het SU event. Speciaal voor de man. Dat is best nogal eens moeilijk. Maar ik vond deze stoer. Niet teveel poespas en nog nooit op deze manier gezien. Dus een briljant idee.


Vandaag liet collega Elly Kreutzer-van Ginkel me zien dat ze door mij geïnspireerd was. Hoe leuk is dat? Dat maakt mij dan wel trots hé! Iemand inspireren is misschien wel het allerleukste en meest ego strelende dat je kan overkomen. Niet dat ik naast mijn schoenen ga lopen of zo hoor... Nou ja, misschien heel even dan...


Komende zaterdag ben ik te vinden op het Hobbyfestival in Landgraaf. Kom jij ook?!

Groetjes
Miranda Mols
zaterdag 13 juni 2015

ButterfliesStampin' Up! bestellen 15 juni ~ Hobbyfestival 20 juni

Vandaag deel 2 van de Garage Sale. Wederom een succes! Maar toch hebben we nog steeds heel veel over. Daarom binnenkort een nieuwe Sale dag in Oosterbeek, nabij Arnhem, bij José Hoogeveen (Treasure Your Memories) in Oosterbeek. Misschien dat dat dichterbij is voor jullie? De datum kunnen jullie op de Evenement pagina vinden of in mijn nieuwsbrief. Schrijf je in aan de rechterkant.

Vandaag een kaartje met vlinders en Washi Tape. De grote vlinder is ook gemaakt van Washi Tape. Ik kon er alleen geen tekst bij verzinnen. Dus ik liet hem blanco. Dat is heel uitzonderlijk, dat weten jullie inmiddels.


Dit kaartje heb ik al een tijd geleden gemaakt. Geïnspireerd door een kaartje van collega Diana van der Kooij. 


Dat van haar heel sjiek, dat van mij wat speelser.
Maar beide erg mooi, toch?

Groetjes

Miranda Mols

dinsdag 9 juni 2015

Project Life Vacation Album

Garage Sale 13 juni ~ Stampin' Up! bestellen 15 juni ~ Hobbyfestival Landgraaf 20 juni

Iedereen bestelde natuurlijk tegelijk met de nieuwe catalogus. Dus het duurt extra lang voor de bestellingen binnen zijn.  Zowaar levert juist het wachten wat extra tijd op. Tijd voor mijn hobby. Want dat lukte me de laatste weken echt niet. Dan denk je dat je een extra dag hebt als de jongste ook naar school is, maar die dagen lijken zich gewoon te vullen met dingen die niet kunnen blijven liggen. En zo doofde het knutselvlammetje weer eens... Maar nu is dat vlammetje dus helemaal opgelaaid en kreeg ik weer helemaal zin in vanalles, alsook in mijn PL album. Ik gebruik PL niet voor mijn dagelijkse leven, maar voor een stuk eruit. Zoals dit vakantie album waar jullie al 2 hele pagina's van gezien hebben....vorig jaar!!! Sinds vrijdag heb ik er al weer 4! af. Het is zoooo leuk om te doen. 


Ik ben aan de slag met de Let's Get Away PL Cards en het bijbehordende Accessory Pack. Dat bleef gelukkig.


Ook gebruik ik de PL Remember This stempelset en de PL Cards en Labels Framelits.
De framelits zijn handig omdat ze precies een vak uit stansen. Lekker makkelijk.


Maar ook gewone stempelsets...


Kinda Eclectic, links boven. Of zelfs washi tape en een van de nieuwe Happy Patterns masks rechtsonder.

Je ziet je kunt er werkelijk alles voor gebruiken, echt niet alleen PL producten.

Zo nu ga ik snel nog even verder... Ik geniet...

Groetjes en tot snel

Denk aan de GARAGE SALE. Tot een uur of anderhalf uur rijden is zeker de moeite waard! We hebben gigantisch veel mooie producten met 20% tot wel 70% korting.

Ik zie je zaterdag...

Miranda Molszondag 7 juni 2015

Lots of Labels

Stampin' Up! bestellen 8 juni ~ Garage Sale II 13 juni ~ Hobbyfestival 20 juni

Gisteren was er een Garage Sale in onze garage. Ik heb namelijk ontzettend veel Retired Stampin' Up! producten om te verkopen.
Het was niet heel druk, maar we hebben  goed verkocht. Aleen er is nog ZO VEEl over en ik heb nog genoeg om aan te vullen...
Collega en vriendin José (Treasure Your Memories, Oosterbeek) kwam helpen. En zij heeft ook nog een heleboel om weg te doen. Dus.... 
ZATERDAG 13 JUNI.... GARAGE SALE Part II
Kom jij ook? We willen alles kwijt. Er ligt nog genoeg voor minstens 50 mensen. 

Jullie hebben vast al genoeg van mijn Stamp A Bag stempelset.... Ik nog niet...


En je kunt zoveel variaties in de labels maken met deze set....


Geweldig!
En omdat ze van Photopolymer zijn, kun je ze ook nog van vorm veranderen op je clear block. Zie onderste 2. Dan heb je toch echt een veelzijdige set voor weinig geld.

Tot zaterdag!

Groetjes
Miranda Mols


woensdag 3 juni 2015

Meer dan €200 Stampin' Up! producten voor maar €129!

Stampin' Up! bestellen 8 juni ~ Instapactie tot 30 juni


Klinkt te mooi om waar te zijn? Ja absoluut. Maar is toch echt waar! 
Na mijn creatie meer over deze nieuwe fantastische actie van Stampin' Up!

Een project met de Stamp a Bag set... Met 2 van de kleine bloemetjes in de set een krans gemaakt! Nou ja, ik zeg het je. In het midden een cirkel uitgestanst en daarachter een Handpicked Framelits Die (Wat een toeval, deze week in de weekly deals!) 


Wie zegt dat je alleen koekjes in de Sketched Dots Bags kan doen? Nou, ik niet. Ik maakte er een envelop van voor het kaartje hierboven. Hoe leuk is dat?


!!ACTIE!!
*
Let op!! 
*
Het lezen van deze actie kan leiden tot verslaving
*
Bezint eer ge begint
*
Maar niet heus
*
Lees snel verder
*
Wat moet je doen voor meer dan €200 aan Stampin' Up! producten voor maar €129?
Vandaag nog instappen in mijn team. Ik verheug me erop. Mail je me?
Alleen voor deze actie alleen al, koop je een startpakket!


Je mag meteen voor €175 producten uitzoeken PLUS nog 2 GRATIS EXTRA stempelsets naar keuze uit de catalogus (prijzen lopen op tot wel €47,50 per set). 
Is dat niet geweldig?!! 

Je kunt dan ook nog tot 30 oktober met 20% korting voor jezelf kopen. Koop je voor 30 oktober minimaal €363, dan mag je zelfs nog langer blijven. Totdat je geen zin meer hebt. Geen addertjes, geen terugbetaling, geen gezeur. Misschien vind je ondertussen zelfs wel klanten of probeer je een party te geven. Wie weet waar dit nieuwe avontuur je brengt. 

Hoor ik snel van je?

Groetjes
Miranda Mols


maandag 1 juni 2015

Multiple Bag Creations

Stampin' Up! bestellen 2 juni ~ Garage Sale 6 juni ~ Hobbyfestival 20 juni

Daar zijn we weer! Deze keer met een combinatie van Stamp a Bag en de Sketched Dots Tag a Bag Gift Bags en You're So Sweet.


Ik maakte dit mini album waarin Tag a Bag Gift Bags zijn verwerkt. De kaft is bewerkt met Stamp A Bag. En het hartje is met de You're So Sweet set gemaakt.

Werkelijke kleur!

En een toegift... Een DIY Vaas. Gezien op internet. Zo'n leuk idee!
In het zakje zit een gripzakje (liefst bijna even groot als de papieren zak). aan de voorzijde van het gripzakje, net onder de rand waar het dicht gaat, maakte ik met een stanleymes een opening voor de steel. Het gripzakje vul je met water. Doordat water voor gewicht zorgt, blijft het papieren zakje staan. 


In mijn zakje zit overigens een bloem van Ikea. Want ik moest het project meeslepen. 

Ben je al om? Staan een of meer van deze sets al op jouw verlanglijst?

Fijne Langzaamaandag.

Miranda Mols