zondag 31 mei 2015

Sketched Dots Stamped Bag

 Stampin' Up! bestellen 2 juni ~ Garage Sale 6 juni ~ Hobbyfestival 20 juni

Vandaag een ander zakje. Ook een nieuwe aanwinst in de catalogus. De Sketched Dots Tag a Bag Gift Bags. Mijn hemel, een hele mond vol. Maar wel superfijne zakjes. Dit zijn zakjes waar je een koekje, een bonbon of snoep in kan doen zonder dat het vet vlekken in het zakje veroorzaakt. Ook ideaal voor een traktatie dus.

Met de Stamp a Bag stempelset heb ik hier de Tag gestempeld. De tag is in een Fish Tail veranderd met de eigenlijk onnodige maar absoluut voor "heb" nodige Banner Triple pons. Met deze pons heb je 3 breedtes in 1 pons. 


Het hartje komt uit de Treat Bag set, De hart stempel uit de You're So Sweet stempelset. Het woordje Treat is een woord uit een stempel, uit dezelfde set, en de S is er met de Stamp-a-majig achter geplaatst. Onmsbare tool. En weer een extra Sentiment voor dezelfde prijs! 

Gotta Love Treat Bags!

Fijne zondag

Miranda Mols

zaterdag 30 mei 2015

Enjoy Another Bag

Stampin' Up! bestellen 2 juni ~ Garage Sale 6 juni ~ Hobbyfestival 20 juni

Vandaag een leuk "weggeefje" op mijn Facebook pagina. Als je die nog niet kent of Liked, LIKE hem dan even en laat een reactie achter als je mee wilt loten.

Jullie zagen gisteren al de nieuwe stempelset Stamp A Bag, hier is tie nog een keer. Ik heb met Daffodil Delight op Daffodil Delight Card Stock wederom op een Treat Bag gestempeld. Ja, de Treat Bag is aan me gegroeid, zo gaat dat als je dingen mag testen. Leuk om een kadokaart in te doen. Geen bollen maar zig-zagjes vandaag en nog kleurrijker dan gisteren. Ik ben gek op kleur en vond dit nog net kunnen voordat het teveel circus wordt. 


Uit de Treat Bag heb ik het Fish Tail label ding gestanst (deze zit in de Treat Bag set). Toen met een velletje Melon Mambo gekeken waar de stempel moest. Met potlood de omtrek getekend en toen met de Stamp-a-ma-jig de stempel erop. Zo past die mooi in de opening. De stempel komt uit de nieuwe set You're So Weet. Deze is speciaal gemaakt om bij de stansjes van de Treat Bag te passen. Zullen jullie ook nog vaker voorbij zien komen, de aankomende dagen.

De Stamp a Bag was mijn minst favoriete set uit de nieuwe catalogus, maar na gebruik bleek deze zo veelzijdig en nu ben ik er dus heel blij mee. Som moet je dingen gewoon even vaak genoeg zien voordat je de mogelijkheden ziet. 
Ben benieuwd naar jullie minst favoriete set uit de nieuwe catalogus. Ga ik proberen die hoger op jullie lijstje te krijgen, hahaha.

En nu gaan we ons klaar maken voor de grote jaarlijkse Kermis in de stad...

Groetjes uit een fris, maar zonnig Zuiden. 

Miranda Mols

Kom jij ook naar mijn garage sale op 6 juni?

vrijdag 29 mei 2015

Stamp a Treat Bag

Stampin' Up! bestellen 2 juni!! Garage Sale 6 juni


De Mini Treat Bag, daar zijn jullie al bekend mee. Ik had hem nog niet (ja, zelfs ik heb sommige dingen niet), maar kreeg hem om mee te werken voor mijn presentatie en mocht hem ook nog houden! (kan iemand mij vertellen waarom ik dat zakje nog niet had??) Daarbij kreeg ik ook de de nieuwe stempelset Stamp a Bag. Toen ik deze voor het eerst zag, dacht ik nog..die koop ik dus nooit. En vervolgens moet je er dan mee werken. Ik kan je vertellen dat hoe meer ik ermee werkte, hoe meer dingen ik begon te zien en hoe leuker ik deze set ging vinden.


Hier zien jullie dus een Treat Bag versierd met de nieuwste In Color kleuren. Op de Treat bag en elk stukje card stock heb ik een andere stempel uit Stamp a Bag gebruikt. Je kunt er zulke leuke achtergronden mee maken.Hier is de set. Er volgen de komende dagen meer creaties met deze stempelset.
Jullie zullen verrast zijn hoe leuk alles hiermee te versieren is!

Nieuwsbrief Stampin Utopia
Vandaag zit er in jouw mailbox een nieuwsbrief van Stampin Utopia. Over bestellen op 2 juni, mijn Garage sale, het Hobby Festival en de introductie van mijn nieuwe spaarsysteem voor trouwe klanten. Geabonneerd, maar niet ontvangen? Kijk eens in je Spambox en keur de afzender goed. Dan mis je nooit meer belangrijk nieuws. Klanten kunnen zich inschrijven voor mijn nieuwsbrief op www.stampinutopia.nl aan de rechterkant

Groetjes
Miranda Mols

zondag 24 mei 2015

Stampin' Up! Event.

Stampin' Up! bestellen 25 mei / Utopia Garage Sale 6 juni

 Gisteren hadden we een Stampin' Up! Event in Duiven, vlakbij Arnhem. Een fantastisch evenement met 200 verslaafde gezellige demonstratrices. 

Voor mij is dat 1 uur en 40 minuten rijden. Geen afstand. Behalve..... als je er om 8.45 uur moet zijn..... Gelukkig heb ik geweldige collega's/vriendinnen en kreeg ik een uitnodiging van José om bij haar te logeren in Oosterbeek. Je moet weten, ik heb nog nooit van mijn volwassen leven gelogeerd bij iemand. Iemand op zijn lip zitten en opdringen met mij omdat ik niet om 5 uur op wil staan, daar moest ik wel over nadenken hoor. Niet dat ik nou zulk slecht gezelschap ben en daarbij...ze nodigde me zelf uit. Dus met de gedachte aan een gezellige avond, ging ik vrijdagavond onderweg. Muziek aan en anderhalf uur mee blèren. Af en toe keek een automobilist eens even raar naar me, waarop ik vriendelijk zwaaide. Na een paar uur gezellig gepraat, gingen we naar bed. Om 4 uur werd ik wakker van de zenuwen (en ik had al 2 nachten niet geslapen) Maar goed ik moest doorbijten om 10.20 uur zou ik mijn presentatie gaan geven. Candy Crush hielp me er door tot 7 uur. Een boterham met Nutella ging daarna niet moeiteloos door mijn keel. Het weerzien met collega's in Duiven was even een fijne afleiding. Er werd geknuffeld en gekust. Van Ilse kreeg ik nog een lesje "Zen zijn" voor ik het podium opging.... 


Mijn allereerste zelfgemaakte presentatie en dan dat podium op ermee. bibber, bibber, stotter, stotter, eh, eh... Poeh... Maar er kwam toch geluid uit me. En de lieve hartverwarmende reacties van collega's achteraf maakte echt alles goed! En het was verre van perfect, geloof me. 

En dan sta je voor een volle zaal met 200 demonstratrices...Ik kon ook lachen zie ik...Hier ging het iets beter naarmate de tijd verstreek en liet ik wat van mijn  projecten zien... Ik heb geweldige leuke dingen gemaakt. Zal jullie er deze week mee inspireren.
Eh..... voor jullie verlanglijstjes voor 2 juni...

Later mochten we een make & take doen met 2 stempelsets die ook wij nog niet kunnen kopen. ooooooo, hebbe hebbe! Helemaal in LOVE

V.l.n.r. Tanja, ik, José en Jenni

Ja uhm...
v.l.n.r collega's Diana, Margriet, Janneke, Caroline en iemand die heel veel op mij lijkt...

Wil jij nou ook bij deze gekke gezellige Stampin' Up! familie horen? Dus geef je graag workshops en wil je wat bijverdienen of je hobby bekostigen? Mail me dan eens vrijblijvend! Ik kan absoluut nog creatieve, goede, slimme en hardwerkende dames gebruiken. Er zijn nog gaten in Zeeland, in het Noorden, Oosten en zelfs in Zuid-Limburg. Nog genoeg plek.  

Liefs
Miranda Mols 

woensdag 20 mei 2015

Stampin' Up! = Happiness

Stampin' Up! bestellen 25 mei

De eerste Sneak Peek...
Ook dit jaar werd er weer een set ontworpen voor het goede doel. En wel het Ronald McDonald Huis. Van iedere verkochte set gaat er €2,25! naar dit geweldig goede doel!
Ik vind de set niet alleen geweldig leuk, maar ook ontzettend veelzijdig. Je zult hem nog veel voorbij zien komen.

Ik speel graag met sentimentstempels... Maak van verschillende zinnen gewoon een andere leuke zin. Deze keer een sentiment uit de nieuwe set Sprinkles of Life en een Stampin' Up! Trademark stempel.


Humor of keiharde waarheid? ;-P

Groetjes
Miranda Mols

zaterdag 16 mei 2015

Stampin' Up! bestellen 18 mei


Vanochtend begon bij mij de **2015-2016 Catalogus Lancerings Party**
Je kon de nieuwste producten bekijken, een Make & Take doen en de nieuwste catalogus mee naar huis nemen. Maar liefst 8 dames kwamen zich vergapen aan de prachtige nieuwe producten. Er werd druk gekwebbeld over verlanglijstjes en wat ermee gemaakt moest worden. Daarna gingen ze aan de slag met de voorbeelden die ik had gemaakt.


Donderdag hebben mijn man en ik samen de garage opgeruimd en gepoetst zodat alles netjes was voor de gasten. En vanochtend heb ik alles klaar gemaakt. Om 11.00 uur ging de poort open. 

Hier enkele van de voorbeelden die gemaakt zijn. Ik vergat jammer genoeg foto's te maken van de rest. Ik was dan ook druk bezig met...eh...kletsen... 


De dames mochten werken met de nieuwste Nederlandse set Hiep Hiep Hoera..., de nieuwe set Sprinkles of Life, Cherry on Top Washi Tape en de nieuwe In Color kleuren.
Wat een feest! Het was weer erg gezellig.

Ik wens jullie een fijn weekend! 
En wil jij ook een nieuwe catalogus? Mail me dan!
Degenen die me al gemaild hebben, kunnen de catalogus komende week in hun brievenbus vinden.

Groetjes
Miranda Mols


donderdag 14 mei 2015

Happy Rainbow + Catalogus Party

Stampin' Up! bestellen 18 mei

Lekker weer eens met al mijn favoriete kleuren tegelijk gewerkt. Eerst heb ik de letters geplakt. Daarna kaart afgeplakt met grote post-it notes. Toen met de sponge daubers gekleurd en daarna de tekst gestempeld. De basis is Whisper White, dat in de nieuwe catalogus eindelijk in de dikkere variant komt. Zalig! Want het Whisper White is ideaal om te kleuren en te stempelen, maar minder geschikt voor een stevige kaart basis. De letters die ik gebruikte zijn mijn absolute favoriet en nu komen ook de cijfers erbij! Elke letter en cijfer is los, superhandig dus.

Heb jij onze nieuwste catalogus al? Vraag hem bij mij aan voor €5,80 inclusief verzenden. Was je klant in de afgelopen 6 maanden, dan stuur ik hem je gratis toe. Nog geen klant, maar wil je nu eindelijk eens Stampin' Up! producten? Doe een bestelling dan krijg je hem er gratis bij. 

Groetjes
Miranda Mols

PS. Vergeet de Catalogus Party in Geleen niet!
Van 11.00 tot 13.00 uur. Bekijk de nieuwste producten, maak een kaartje en neem de nieuwste catalogus mee.

*Challenges
CASology: Music -> Happy
CAS on Sunday: Cheer up Buttercup

vrijdag 8 mei 2015

Christmas Time

Stampin' Up! bestellen 11 mei

Stampin' Up! maakt leuke korte techniek video's. Stempelen met embossingfolders is daar 1 van. Natuurlijk heb ik dat al eens gedaan, maar ik kreeg nieuwe ideeën van dit filmpje. Met een embossingfolder die ik nog nooit gebruikte, maar heel toepasselijk voor 52 Weeks of Christmas. Smokey Slate als ondergrond en Whisper White Craft Inkt op de embossingfolder....

Tadaaa....


En dan nog maar een, maar gewoon geëmbossed, wel een beetje gekleurd met een marker over een paar ijssterretjes. 


Toch weer 2 leuke en toch heel simpele kerstkaartjes klaar. Deze embossingfolder gaat eruit, heb ik hem toch nog gebruikt, fjoe, weer een product minder dat ongebruikt in de kast lag (veegt voorhoofd af).

En nu zelf ook aan de slag.
De video:Geniet!

Miranda Mols

woensdag 6 mei 2015

Celebrate You

Stampin' Up! bestellen 11 mei


Of we een dagje op de puppy's wilden letten. Mijn vriendin wilde graag met het gezin een dagje weg en dan kunnen de puppy's natuurlijk niet een hele dag alleen blijven. Hmmm, doen we dat....moeilijke keuze.... ECHT NIET!! Natuurlijk doen we dat. Dus vandaag zijn we puppy oppassers. Maar liefst 9 stuks, die in je schoenen bijten, aan je broek hangen slapen, plassen en poepen. Vooral de kids vinden dat helemaal geweldig. 
Nadat alle grote honden zin uitgelaten en iedereen heeft gegeten, gaan we zelf ook de buikjes even vullen. 


Mijn vriendin was afgelopen zaterdag jarig en dat verdient een kaartje. Ik probeerde weer eens wat anders dan anders. Ik ben erg tevreden over het resultaat. De kinderen hebben hun boterham nog nooit zo snel opgegeten en willen alweer terug. 

Wij zijn weer weg!
Doei doei.

Groetjes
Miranda Mols

zaterdag 2 mei 2015

Watercolor Wonder II

Stampin' Up! bestellen 5 mei

Even een kort bericht... want zoveel te doen en zo weinig tijd. Ik had nog inkt over en dacht dat ik nog maar zo'n gaaf kaartje moest maken. Maar dan eigen ontwerp. 


Mocht je je afvragen waarom het touwtje zo raar hangt... ik had een vlek...nu niet meer... briljant opgelost al zeg ik het zelf. Hahaha.

Ik wens jullie een fijn weekend.

Groetjes
Miranda Mols