woensdag 29 april 2015

Watercolor Wonder

Stampin' Up! bestellen 5 mei 

We waren pas in Toverland. Het is niet alleen een geweldig leuk pretpark voor jong en oud en dus een leuk dagje uit. Nee, deze keer moesten we erheen omdat Lana de Magische 1.40m mijlpaal had bereikt. En dat betekende voor haar....eindelijk in de Booster Bike! Een achtbaan waarop je op een motor zit en die dus wel even keihard over een baan raast. De G's vliegen om je oren, je wangen flapperen in de wind.. omhoog, omlaag, schuin, misselijkmakend, maar supergaaf.
En dat moment, haar 1ste keer, moest natuurlijk vereeuwigd. Kost €2 en dan heb je ook wat hé, hahaha. Later die dag ging ik nog een keer met Lana, en nog een keer en nog een keer... Toen was ik zo misselijk dat ik maar ben uitgestapt. Het was namelijk zo ontzettend rustig dat we konden blijven zitten. Lana ging nog even door en zij deed vervolgens nog 10! rondjes. Vast voor de jaren die ze niet mocht en zo graag wilde. Toen was ook zij er klaar mee. 


Dit was overigens niet de eerste foto, want ik moest eerst 3x opnieuw voor de perfecte foto. Op de eerste foto was duidelijk angst op mijn gezicht te bespeuren en de 2de gaf een boer met kiespijn weer, bij poging 3 kon ik genieten, ik overleefde de rit steeds weer, hihihi. 

Pinterest was deze keer mijn inspiratiebron. Ik pinde een kaart bijna gelijk aan deze en ging hem liften. Je vind deze in mijn bord CAS Cards. Vond het idee te leuk! Dus ging ik aan de slag. Ik deed wat druppels refill op mijn clear block, nam mijn waterbrush en maakte op Watercolor Papier wat kleurtjes. Dat maakte deze mooie achtergrond. Eroverheen een stukje Whisper White waarin veertjes zijn uitgestanst en voila. 


Ik wens jullie een fijne dag.
Ik ga met de kinderen even naar Ikea. Eens kijken wat we gaan kopen vandaag.

Groetjes
Miranda Mols

zaterdag 25 april 2015

Let's Move

Stampin' Up! bestellen 27 april

En het is vakantieeeeeeeeee!
Die start met regen.... Als dat maar geen voorbode voor de komende 14 dagen is. Hopelijk is het vaak mooi of in ieder geval droog. De kinderen moeten naar buiten kunnen. Gisteren was zo'n heerlijke dag. Lana ging na school met vriendinnen fietsen. Dano speelde de hele middag bij een vriendje. Met water, modder en zand. Het bad was zwart! Maar wat hebben ze zich geamuseerd. En mama had nog wat extra tijd om dingen af te maken voor de enorme drukte waar ze zich in bevind momenteel. Niet erg, maar knutselen schiet er dan toch weer bij in. Gelukkig heb ik af en toe tijd voor een snel kaartje zoals deze....Het papier uit Adventure Bound, nog verkrijgbaar tot 2 juni, samen met Brushed Silver Card Stock (dat jammer genoeg verdwijnt) maakt een geweldig verhuiskaartje. Ik kan er uren naar kijken. Vond het zelf een briljant idee. 

Fijn weekend!

Miranda Mols


zondag 19 april 2015

Think Happy

Stampin' Up! betellen 21 april, Retired Lijsten!!

Zo, dat is te lang geleden. De dagen vliegen echt voorbij. Ik ben ook nog 2 dagen weg geweest voor Stampin' Up! met nog 19 andere collega's. En als je wordt uitgenodigd door Stampin' Up! wordt je verwend. Een nacht in een luxe hotel inclusief lunch, diner en ontbijt. 2 dagen brainstormen en trainingen, erg leuk, maar ook wel vermoeiend hoor. Maar het is vooral geweldig leuk sommige van je collega's weer te zien. Kletsen kunnen we wel.... Slapen kan ik dan weer niet en mijn man kon ook niet slapen zonder mij. Dat is toch liefde zeker? Nu even een kaartje voor jullie en dan de mailbox eens bekijken. 


Achter de wolken schijnt de zon moet ik gedacht hebben toen ik dit kaartje maakte. Heel simpel en toch zit er ook een techniekje op deze kaart. Een Stampin Spritzer gevuld met alcohol en 20 druppeltjes Dafodil Delight Refill. Een mask op het papier en sprayen maar. 
Afmaken met basiskaart, wolkje, tekst en rhinestones, klaaaar!

Denken jullie eraan dat de Retired lijsten eraan komen. Spannend... wat zou er dit jaar uit gaan? De nacht van maandag op dinsdag weten we het. Je kunt online winkelen als je een Credit Card hebt, gebruik bij minder dan €200 deze code: 7TXWPX4G
Dan ben je er zeker van dat je krijgt wat je besteld. Verzending is dan €5,95.
 Veel dingen op de lijst zijn snel uitverkocht en ik bestel pas om 15 uur.

Weekly Deals die je dinsdag mee kunt bestellen:Groetjes
Miranda Mols

dinsdag 14 april 2015

Gold

Stampin Up! bestellen 21 april Retired Lijsten!!

Wat hebben wij genoten vandaag van het zonnetje, heerlijk in je t-shirt naar buiten. Zalig! Mijn moeder kwam langs om de auto te keuren. Haar vriend ging met mijn man mee. Auto nakijken en daarna keuren. Toevallig zag mijn moeder mijn Karcher Window Vac staan en wilde hem testen. Natuurlijk mam, oefen gerust even... een uur later blonken alle ramen van binnen en van buiten. Ze had er blijkbaar plezier in. Dank je mam, love ya! Als dank heb ik een heerlijke pan nasi gemaakt en hebben we met zijn allen gesmuld. Heerlijk buiten aan tafel. Zon, je mag wat mij betreft blijven hangen, heeeeel lang!


 Goede vriendin en collega Carmen haalde ook de titel Goud bij Stampin' Up!. Dat is een flinke prestatie, en dat moest gevierd. Dus maakte ik een foto van mezelf in mijn mooiste gouden jurkje, met mijn nieuwe gouden schoenen en deed ik een toast op haar succes. De foto plakte ik op een kaart en stuurde ik naar haar op. Lekker over de top met goud en een tikkeltje paars. Ik liet de bloem matchen met mijn haarkleur. 

En nu banken!!!!

Groetjes
Miranda Mols

zaterdag 11 april 2015

Something Old

Stampin' Up! bestellen 13 april


Uit de oude doos: al een hele tijd geleden gemaakt, maar nog niet laten zien.
Deze met witte embossing en daarna gekleurd met de blendabilities, die er helaas niet meer zijn. Ik vind het zo jammer. Had echt lol met die markers. Hopelijk komen ze een keer met nieuwe.


En een klein kaartje 10x10cm, de bloemetjes zijn ponsjes uit het Itty Bitty punch pack en vaas uit Pictogram punches


En nog een kleintje, met bloemetje uit de Flower Patch.


Een fijn weekend gewenst

Miranda Mols

woensdag 8 april 2015

Very Important Post

Stampin' Up! bestellen maandag 13 april

Let op het Clearance Rack is gevuld! Misschien eerst even daar kijken of er wat leuks tussen zit voordat je naar mijn kaart kijkt. Want de prijzen zijn om te smullen en mijn mailbox loopt al vol en het clearance rack dus leeg! Er zijn er die mijn nieuwsbrief al lazen... Ik bestel om 13 april weer (druk op de winkelkar en dan op Clearance Rack)

Even een stoer kaartje vandaag. Ja, ik heb een mannenkaart gemaakt. Teammaatje Ingrid kwam weer gezellig knutselen en we gaven elkaar weer een opdracht. Een kaartje met 2 velletjes uit het Adventure Bound Stack. Poe poe, bakstenen, kiezels maar gelukkig ook een heel mooie kleur. En die kleur nam ik als basis. 


En hier het kaartje dat Ingrid maakte. Grappig hoe verschillend ze zijn hé?!


Gevuld!!


Weekly Deals

Wat een gave Weekly Deals, hemeltje!!
Bestel maandag mee.

Groetjes
MIranda Mols

dinsdag 7 april 2015

Hang in There

 Stampin' Up! bestellen 8 april vanwege aanvulling Clearance Rack!Vandaag 2 kaarten, een tijd geleden gemaakt voor achterneefje Sam (10 jaar) die een beenmergtransplantie moest ondergaan. Deze zijn het alle twee niet geworden, mijn man vond ze te kinderachtig? Tja... Hij kreeg een andere kaart. Kan hem zo snel niet meer vinden, maar liet hem al een keer zien.
Gelukkig is de transplantatie geslaagd en lijkt het steeds beter te gaan met Sam. Maar wat is het vreselijk om zoiets van redelijk dichtbij mee te maken. Hartverscheurend. Kinderen zouden dit sowieso niet mogen krijgen! 
Over naar leukere zaken.... het Clearance Rack wordt morgenochtend om 10.30 uur gevuld met heel veel nieuwe producten. Ik bestel om 18.00 uur, zorg dat je er op tijd bij bent!

Clearance Rack - Up to 80% Off!

Groetjes
Miranda Mols

zaterdag 4 april 2015

Wrap It Up!

Stampin' Up! bestellen 6 en 8 april (Clearance Rack wordt bijgevuld!)

Ik was weer eens aan de verpakkingen. Ik ben daar niet zo'n ster in, doe het daarom minder graag. Maar soms heb je zo'n gelegenheid.... En zeker nu het morgen Pasen is en iemand misschien nog een idee zoekt...

Zo'n doosje kreeg ik op teamdag en ik vond het zo leuk dat ik besloot het te liften. Het was voor een man, dus een beetje mannelijkheid toegevoegd met de kleur Lost Lagoon. 


En deze voor oud collega Carin. Een bedankje, en dan x7 hahaha. Ze vind die zo lekker en lijnen, ach, dat kunnen we nog lang genoeg.


Ik wens jullie een Fijne Pasen!

Lekker veel eieren en chocolade eten.... lijnen kan later....

GARAGE SALE
16 mei hou ik een garage sale van 10.30 uur tot 12.30 uur. 
Ik heb heel veel (retired) Stampin' Up! artikelen te koop met kortingen van 20% tot wel 50%. Een uurtje rijden is de moeite waard.

Groetjes
Miranda Mols

woensdag 1 april 2015

Sweet & Simple Baby Card

Stampin' Up! bestellen 6 april

Wat een dag vandaag. 1 april... Zoveel had ik te doen, maar zo weinig kwam ervan... Ik heb de helft van de dag gelachen..... Wat een mop. Al sinds het begin van het jaar leefde ik toe naar 1 april. Ik had de beste grap aller tijden in mijn hoofd. En vanmiddag kon ik hem dan eindelijk plaatsen....

Het was een hele moeilijke beslissing, maar ik heb besloten om te gaan stoppen met Stampin' Up! ‪#‎lovedmyjob‬ - emotioneel.

En wat waren de reacties geweldig. Ik kwam niet meer bij! 
Tja, probeer dan nog maar eens serieus te werken. In ieder geval, stoppen doe ik niet. Ik ben gek op alles wat met Stampin' Up! te maken heeft. Mijn teamgenoten, collega's, klanten, bloglezers, de producten en natuurlijk het geld, vooral het geld... Dus blijf kopen, het is voor een goed doel (mij) ;-P
En nu een schattig kaartje voor jullie...


O en de gave Weekly Deals 1-6 april

Zo, nu lekker naar de sportschool. Mijn lachspieren waren al getraind vandaag, nu de rest!

See You
Miranda Mols