zondag 16 februari 2014

Gotta Love The Dutch Sentiments


Het vriendje van Dano, ons buurjongetje Vito werd 4. En dat werd groots gevierd. Dano werd uitgenodigd op het Ballorig Kinderfeestje. En ik mocht mee natuurlijk. 
Wat was het leuk al dat geklim en geklauter. Ik was kapot aan het eind van de dag! Wat hebben die monstertjes een energie!! Ik word oud.

Voor Vito moest natuurlijk een verjaardagskaartje gemaakt worden. En ik had nog van die leuke knuffelmonstertjes liggen.
Natuurlijk kan een Nederlands Sentiment niet ontbreken op een kinderkaart.


 Het chocolaatje was te groot en te zwaar voor dat arme monster, dus stopte ik iets anders in die knuffelige armen. En het chocolaatje at ik zelf maar op. Uiteindelijk belande ook dit heerlijke snoepje in mijn mond, kon het niet laten... En zo knuffelde het monster op het eind een zakje beertjes voor je jarige.


Natuurlijk met bijpassende envelop, heerlijk dat Envelope Punch Board.

Ik vroeg Vito's moeder welk kado ik voor hem kon kopen. Want ja, hebben die kinderen niet alles al? Ze wilde graag een kado kaart. En die moet dan ook weer op een leuke manier gegeven worden toch? Ik verborg het kado in de kaart op een wel heel interessante manier. Je stuit op coole ideetjes op dat Pinterest.


O, wat een leuke kaart zei Perlina. En zette de kaart weg. Hihihi. Er zit een kado in verborgen hoor. Kijk maar naar de geheime boodschap, zei ik. (als je de foto vergroot kun jij de geheime boodschap ook lezen hierboven.

En daar kwam de kadokaart tevoorschijn. Is dat niet waanzinnig?!


Een tijd terug rond Sinterklaas liet ik jullie al de leuke foto zien van onze gezellige pakjesavond bij Perlina en Vito thuis. Ieder jaar worden we uitgenodigd om langs te komen en samen Sinterklaas te vieren. Gewoon omdat Perlina dat gezellig vind. En wij natuurlijk ook!! Dus we gaan graag. Omdat wij nooit voor iets hoeven te zorgen, wilden we haar toch eens bedanken. Ik ben daar erg slecht in, dus toen mijn man(!) vroeg of ik dat nou al eens geregeld had, zorgde ik daar meteen voor. Dus kocht ik niet alleen voor Vito een kado, maar ook voor Perlina. En voor aan het mooi verpakte kado maakte ik zelf nog een label.


Ik combineerde 3 Sentimenten voor mijn ultieme Sentiment.
Zo gebruik ik ze optimaal.


Is dit niet een heerlijk over-de-top kado? En wat erin zat? Een heerlijk, nee overheerlijke bodylotion van het merk Repetto. Ken je dat? Echt een geur die iedereen lekker vindt. Een vleugje fris, een vleugje bloesem, een vleugje zoet, een vleugje sexy, hmmm.  Ik kreeg een monstertje parfum mee naar huis en werd door de vriendelijke verkoopster nog "bespoten" Mijn man vond het wel heel erg verleidelijk ruiken, dus het werd nog een gezellige avond ik heb het niet meer opgedaan.

Fijne zondag allemaal!

Liefs
Miranda Mols

dinsdag 4 februari 2014

HELP Stampin' Up!'s Dutch Sentiment


Hihihi, wat kan ik toch genieten van jullie commentaar. Heerlijk hoor!

Ik heb even een blok. Ik zit op zolder en er komt werkelijk niets uit mijn handen. Al 3 dagen niet! Ik heb al opgeruimd, Pinterest afgespeurd, jullie blogs gecheckt, maar ook dat mag allemaal niet baten. Nou ja, het komt wel weer.


Natuurlijk heb ik nog genoeg achter de hand. Ook een Lay-out, alleen daar moet nog steeds een titel op. En o o o wat ben ik daar slecht in. Had ik er een bedacht midden in de nacht, werd wakker door de gedachte, schrijf ik hem niet op en vergeet ik mijn briljante titel. Kom er niet meer op ook niet. 

Dus dan maar dit kaartje. Hier ben ik wel errug verliefd op. Die achtergrond stempel uit de nieuwe catalogus, WAAAAW. Die is gaaf. 


En weten jullie nog, dat ik zei dat er in een nieuwe set weer een Nederlands sentimentje zat, dat waar ik in mezelf zoveel lol om had? Nou, hierboven zie je het hoor.  Dat sentimentje komt uit de Happy Watercolor set. Die is zo gaaf:

Happy Watercolor €28,95

Ook leuk om op deze manier nog eens aandacht te geven aan onze echte NL stempelset
Die aandacht is hard nodig. De komst van een nieuwe NL set is nu afhankelijk van jullie!

Mijn HELP de SENTIMENTEN ACTIE
actie t/m 31 maart
Bundel de SENTIMENTEN in een zelf samengesteld pakket van minimaal €60 en je krijgt maar liefst €6,00 korting op je bestelling EN een GRATIS kado uit de sale-a-bration folder

Voorbeeld pakket:

Sentimenten          €35,95
Happy Watercolor  €28,95
Subtotaal               €64,90
Korting                -€5,95
Betaal                  €58,95
Gratis! 1 kado (SAB) t.w.v. €0,00

Als dat geen een actie is, waar je meteen voor in de catalogus duikt....
BESTEL NU en help onze Sentimenten in nood!
Ik kocht er zelf al 4! 1 voor mezelf, 2 als kado en 1 om te verdelen onder mijn klanten. Kocht jij hem al?
12 februari gaat er weer een bestelling uit.

Lieve groetjes
Miranda Mols